Rondeel steunt project #hartverwarmendamsterdam

Rondeel en Zorgboederij Hoogerlust zijn een samenwerking aangegaan met de Basementchefs in het project #hartverwarmendamsterdam. Deze toffe samenwerking resulteert in een heerlijke soep van eerlijke producten uit de regio Amsterdam. Rondeel sponsort 200 kippen voor de bouillon en deze wordt verkocht in de boerderijwinkel van de zorgboerderij.

Basement Chefs is de naam van het culinaire team van de RAI. De naam is ooit zelf verzonnen om collega’s te enthousiasmeren over wat er allemaal in en rond de keuken gebeurt. De Basement Chefs opereerden vanuit het centrum van ondergrondse tunnels en kelders, waar zich de keukens van de RAI bevinden. De Basement Chefs zijn de uitdaging aangegaan om met verse producten, die anders verloren zouden gaan, mooie recepten te ontwikkelen.

#hartverwamendamsterdam
Amsterdam RAI heeft met het concept ‘Hartverwarmend Amsterdam’ in de keukens een bewuste keuze gemaakt voor het werken met regionale producten en voor het verwijderen van kwetsbare ingrediënten uit het assortiment. De producten hebben waar mogelijk een meerwaarde voor de regio of de maatschappij in het algemeen.

...LIVE vencogroep HD WebCam...