Rondeel Barneveld

Vergaderen

Mocht u graag meer informatie over het Rondeel willen dan kan dit door middel van een rondleiding. Tijdens de rondleiding krijgt u uitleg over het rondeel en hoe het systeem precies in elkaar zit. De rondleiding duurt ongeveer een half uur tot drie kwartier.

Ook is het mogelijk om een presentatie met rondleiding te krijgen. Je krijgt dan in een van de vergaderzalen uitgebreid informatie over het Rondeel gevolgd door een rondleiding, zodat je alles met eigen ogen kunt waarnemen. De presentatie met rondleiding duurt ongeveer één tot anderhalf uur.

Het Rondeel beschikt over vergaderzalen waar groepen mensen tot maximaal 50 personen een besloten vergadering, symposium of andere bijeenkomsten kunnen houden. In samenwerking met regionale cateraars kunnen wij ook prima lunch, diner of barbecue verzorgen. De prijslijst voor de huur van ruimtes is op alle locaties gelijk. Omdat de catering regionaal wordt ingevuld, met regiogerechten, kunnen hier verschillen optreden. Het is natuurlijk ook mogelijk om een rondleiding, of presentatie met rondleiding te krijgen terwijl u bij ons aan het vergaderen bent. Dit kan op elk gewenst tijdstip plaatsvinden.

Voor een offerte of reservering neem contact op met +31 (0)6 18061551 of barneveld@rondeel.org

Contact

Rondeel Barneveld

Fam. D. van den Brink
Van Amerongenweg 3
3771 LM Barneveld
barneveld@rondeel.org
Tel: +31 (0)618061551

    ...LIVE vencogroep HD WebCam...