Rondeel Wintelre

In het hartje van de Kempen ligt de prachtige 2e rondeel stal van Els van de Ven. In september 2010 werd er gestart met de bouw en amper 5 maanden later was in februari 2011 de opening van ‘Rondeel Wintelre’. Els runt sindsdien samen met haar werknemers met veel plezier het Rondeel.

 

 

Vergaderen

Mocht u graag meer informatie over het Rondeel willen dan kan dit door middel van een rondleiding. Tijdens de rondleiding krijgt u uitleg over het Rondeel en hoe het systeem precies in elkaar zit. De rondleiding duurt ongeveer een half uur tot drie kwartier. (In de weekenden worden er geen rondleidingen verzorgd.)

Ook is het mogelijk om een presentatie met rondleiding te krijgen. U krijgt dan in een van de vergaderzalen uitgebreid informatie over het Rondeel gevolgd door een rondleiding, zodat u alles met eigen ogen kunt waarnemen. De presentatie met rondleiding duurt ongeveer één tot anderhalf uur. (In de weekenden worden er geen rondleidingen verzorgd.)

Het Rondeel beschikt over vergaderzalen waar groepen mensen tot maximaal 50 personen een besloten vergadering, symposium of andere bijeenkomsten kunnen houden. In samenwerking met regionale cateraars kunnen wij ook prima lunch, diner of barbecue verzorgen. De prijslijst voor de huur van ruimtes is op alle locaties gelijk. Omdat de catering regionaal wordt ingevuld, met regiogerechten, kunnen hier verschillen optreden. Het is natuurlijk ook mogelijk om een rondleiding, of presentatie met rondleiding te krijgen terwijl u bij ons aan het vergaderen bent. Dit kan op elk gewenst tijdstip plaatsvinden.

 

 

Contact

Els van de Ven
Oirschotsedijk 3b
5513 NR Wintelre
wintelre@rondeel.org
Tel: +31 (0)497-519470

...LIVE vencogroep HD WebCam...