Micro Rondeel Den Haag

Het Rondeel op kleine schaal

Micro Rondeel Den Haag

Aan het Valutapad in Den Haag is in samenwerking met de gemeente en de Haagse ondernemer Hans Leneman een Rondeel op kleine schaal gerealiseerd. Hier willen we geïnteresseerden informeren over voedselproductie en wat er in de agrosector gebeurd. Je bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen!

Waarom een Micro Rondeel?

In het Micro Rondeel worden de principes van het Rondeel getoond. De kippen kunnen hier dus ook de hele dag vrij naar buiten en naar binnen en hebben de ruimte om te scharrelen. te stofbaden en op een beschutte plek hun eitje te leggen. Door de kleinschaligheid van het Micro Rondeel kunnen we in de stad laten zien hoe kippen in een Rondeel gehouden worden. Hiermee hopen we bewustzijn te creëren over voedselproductie en wat er in de agrosector gebeurd. En natuurlijk kunt u hier heerlijke dagverse eieren kopen!

“Met het Micro Rondeel wil ik een vitaal bedrijf realiseren dat laat zien hoe modern en verantwoord eieren produceren werkt, en dat past bij Den Haag als stad: Haagse Eitjes.” – Hans Leneman

 

Hans Leneman
Valutapad 7 TO
2496 ZP Den Haag
denhaag@rondeel.org
Tel: +31 (0)6-30385032

...LIVE vencogroep HD WebCam...