Rondeel bouwt opnieuw in de stad: De politieke hoofdstad Den Haag

Vanaf zaterdag 15 april is Micro Rondeel Den Haag een feit en te bezoeken voor de regio. De officiële opening zal later plaatsvinden. Aan het Valutapad in Den Haag is in samenwerking met de gemeente en de Haagse ondernemer Hans Leneman een Rondeel op kleine schaal gerealiseerd. Hier worden de principes van het Rondeel getoond.

Samen met Hans Leneman beogen we met het Micro Rondeel bewust zijn te creëren bij burgers  over stedelijke voedselproductie en wat er in de agrosector gebeurd.

Hans Leneman
Geboren en getogen in de Noordoostpolder en van huis uit bekend met de veehouderij. Na zijn opleiding in Wageningen (Veehouderij, Economie) naar Den Haag verhuisd waar hij, met een landbouweconomische bril, 20 jaar adviezen heeft opgesteld ten aanzien van voedsel, natuur en milieu in Nederland. Daarna is Hans gaan ondernemen om voedselproductie transparanter voor stedelingen te maken.

“Met transparantie alleen kun je moeilijk je boterham verdienen en daarom heb ik met Rondeel contact gezocht. Met deze Micro Rondeel wil ik een vitaal bedrijf realiseren dat laat zien hoe modern en verantwoord eieren produceren werkt, en dat past bij Den Haag als stad: Haagse Eitjes.” – Hans Leneman

...LIVE vencogroep HD WebCam...